Kantel je toestel om verder te gaan

Smartphone
Superleuk Logo

Baba Yega – ALOFA

Baba Yega


ALOFA

Momenteel zijn er geen shows gepland.


Baba Yega


ALOFA

Baba Yega zag in 2016 het licht met hun deelname aan Belgium’s Got Talent. Ze stootten meteen door naar de finale, waar ze bovendien ook nog de eerste plek wegkaapten. Een nieuwe megahype was geboren. Dat bewijzen ook hun sociale media: meerdere Youtube hits van meer dan 1 miljoen views met een uitschieter van 5,5 miljoen views, 150.000 Facebook volgers en 31.000 op Instagram.

Maar daar stopt het sprookje niet. De Baba’s deden ook mee aan de Duitse versie van Got Talent: “Das Supertalent 2017”. Ook zij waren meteen gewonnen voor de dansformatie en schopten ze het tot in de finale voor de ogen van maar liefst 3,8 miljoen TV-kijkers.

En nog is het niet gedaan: na een tv-reeks op VTM-Kazoom komt er in maart ‘18 nu ook een langspeelfilm met een indrukwekkende cast (Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck) in de cinemazalen. De film werd gemaakt in coproductie met Kinepolis, VTM, Geronimo en Telenet.

In het verlengde daarvan komt er nu ook een nagelnieuwe theatershow in Kursaal Oostende, meteen een wereldpremière! Een dynamische mix van dans, humor, flitsende visuals en interactie met het publiek waar alles vanaf de eerste seconde fout loopt, maar op het eind van de dag “LIEFDE/ALOFA” overwint!

 

Andere shows

  • Claude François

    40 years Adieu Clo Clo - Alexandrie Alexandra

    Hommage aan de mooiste liedjes van Claude François, gebracht door Alain Des met eigen showballet!

  • Michael Jackson Greatest Hits

    10 years rest in peace

    Nieuwe, grootse live show! Alle klassiekers in één wervelend spektakel! Alsof de King of Pop nooit is weggeweest.

Top