Kantel je toestel om verder te gaan

Smartphone

La Vie est Brel

Jacques Brel


La vie est Brel

Momenteel zijn er geen shows gepland.


Jacques Brel


La vie est Brel

Jacques Brel had iets met Vlaanderen… maar ook met Brugge. Hij bezong Brugge natuurlijk… en er staat ook nog steeds een beeldje van “Marieke” langs de Coupure.

We brengen deze unieke hommage aan misschien wel de belangrijkste artiest die België ooit heeft gekend richting Brugge. De magnifieke songs als Marieke, Mijn Vlakke Land, Ne Me Quitte Pas en Voir Un Ami Pleurer zijn tot ver buiten de landsgrenzen bekend.

Olivier Laurent brengt als vocalisator samen met twee muzikanten het weergaloze verhaal van de muziek en de mens, en bovenal de ziel van Jacques Brel weer tot leven. Want een vocalisator doet meer dan een stem imiteren, hij geeft ook de ziel van de zanger een stem.

Olivier Laurent stond in 2018 maandenlang in een uitverkochte theaterzaal te Parijs en wordt gezien als de beste man op deze planeet om de nummers van Brel te vertolken.

 

Andere shows

 • A tribute to André Hazes

  Caals zingt Hazes

  Eén avond lang staat het Kursaal van Oostende helemaal in het teken van de top van het Nederlandse levenslied met een onvervalste tribute aan de grootste Nederlandstalige zanger aller tijden, ANDRE HAZES!

 • Claude François

  40 years Adieu Clo Clo - Alexandrie Alexandra

  Hommage aan de mooiste liedjes van Claude François, gebracht door Alain Des met eigen showballet!

 • Michael Jackson Greatest Hits

  10 years rest in peace

  Nieuwe, grootse live show! Alle klassiekers in één wervelend spektakel! Alsof de King of Pop nooit is weggeweest.

Top