Kantel je toestel om verder te gaan

Smartphone

Johnny Hallyday Tribute

Johnny Hallyday


Une année déjà

Momenteel zijn er geen shows gepland.


Johnny Hallyday


Une année déjà

In de week van 9 december 2018 zal het precies 1 jaar geleden zijn dat Johnny Hallyday kwam te overlijden. Johnny Hallyday, eigenlijke naam Jean-Philippe Smet, had een Belgische vader.

Het Kursaal van Oostende leent zich perfect om de grootste tribute in België te organiseren van dit Frans-Belgische rock icoon. Johnny Hallyday trad er namelijk op in 1965 na een afwezigheid van 2 jaar door zijn legerdienst, wat een massale persbelangstelling (zie filmpje) en een hysterisch publiek opleverden.

Met 110 miljoen verkochte albums, en meer dan 800 000 aanwezigen langs de rouwstoet die vorig jaar door Parijs trok toonde Hallyday tijdens zijn leven en na de dood dat hij tot de grootste rocksterren in de wereld behoort. Meer dan 40 singles werden een nummer 1 hit, en zeker niet alleen in Frankrijk.

De Fransman Gilles Glab, of beter gekend als Johnny Success, lijkt niet alleen sprekend op zijn grote voorbeeld Johnny Hallyday. Samen met zijn muzikanten klinken ze ook als Hallyday in zijn beste jaren! Een ultiem eerbetoon.

 

Andere shows

 • ACinDC

  FOR THOSE ABOUT TO ROCK

  ACinDC is de ultieme tribute aan AC/DC met decennia lange ervaring en op de teller optredens in onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Engeland en zelfs Australië. 

 • Claude François

  40 years Adieu Clo Clo - Alexandrie Alexandra

  Hommage aan de mooiste liedjes van Claude François, gebracht door Alain Des met eigen showballet!

 • Fleetwood Mac

  the best tribute in Europe

  De Fleetwood Mac Greatest Hits band blaast de de gouden hits van weleer nieuw leven in.

 • La Vie est Brel

  La vie est Brel

  40 jaar na zijn dood kwam deze hommage tot leven in een uitverkocht Kursaal van Oostende. Iedereen die er bij was zag weet: dit was een 5-sterren-concert. Prachtig, met veel grandeur, fenomenaal.

 • Tina Turner: The Greatest Hits tour!

  Simply The Best tribute to Tina Turner: The Greatest Hits tour!

  Alle Tina Turner klassiekers!

Top