Kantel je toestel om verder te gaan

Smartphone

Michael Jackson Greatest Hits

Michael Jackson


10 years rest in peace

Momenteel zijn er geen shows gepland.


Michael Jackson


10 years rest in peace

The Greatest Hits Tour

Alle Jackson klassiekers zoals Thriller, Billie Jean, Bad, Dirty Diana, Beat It, Black or White, I just can’t stop loving you, They don’t care about us… en vele anderen!

Big Show! Met live vocals, live band, 8 muzikanten, 6 dansers, 3 backing vocals en spectaculaire stunts!

Michael Jackson imitator Christ’OF bracht reeds een optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York, juli 2002 waarna hij de hoogste complimenten verkreeg van Michael Jackson zelf: “You must practice every day to be so good”!

Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows op: RTL – RTBF – VRT – VTM – VT4 – TF1 – FR3 – ARD – MTV – VH1!

In 2010 wordt Christ’OF de winnaar van de talentenjacht “My name is Michael”. (TV programma VTM en RTL4) die op zoek ging naar de beste look & sound à like van “Michael Jackson” in België & Nederland.

Na deze overwinning heeft “Christ’OF” een theaterproductie kunnen volbrengen die totaal 17 keer is uitverkocht en waarbij 49.000 personen kunnen genieten hebben van deze wervelende show.

Vragen of opmerkingen?
info@michaeljacksonlegacy.be / 0486 21 60 53

 

Andere shows

 • ACinDC

  FOR THOSE ABOUT TO ROCK

  ACinDC is de ultieme tribute aan AC/DC met decennia lange ervaring en op de teller optredens in onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Engeland en zelfs Australië. 

 • Fleetwood Mac

  the best tribute in Europe

  De Fleetwood Mac Greatest Hits band blaast de de gouden hits van weleer nieuw leven in.

 • La Vie est Brel

  La vie est Brel

  40 jaar na zijn dood kwam deze hommage tot leven in een uitverkocht Kursaal van Oostende. Iedereen die er bij was zag weet: dit was een 5-sterren-concert. Prachtig, met veel grandeur, fenomenaal.

 • The Rolling Stones

  The Rolling Stone Tribute

  Not The Rolling Stones brengt het authentieke geluid en de sfeer van de grootste Rock 'n Roll band van de wereld. Bovendien is het nauwelijks te geloven dat het niet Mick Jagger is die op het podium staat.

Top